За нас

 

Какво е Cashbackoo?

Cashbackoo е проект, който ще развие най-новата тенденция в онлайн пазаруването. Ние ще помогнем на нашите потребители да спестят от всяка тяхна поръчка в любимите им магазини. Регистрацията в cashbackoo.com е напълно безплатна, а самият процес по създаването на профил отнема не повече от 30 секунди.

 

Как работи Cashbackoo?

Идеята на нашия сайт е изключително проста и ефективна. Ние получаваме комисионна от магазините с които работим, когато успеем да им реализираме продажба. За разлика от другите портали в интернет, ние споделяме голяма част от тази комисионна с нашите потребители. Така създаваме лоялна аудитория и съумяваме да направим цените на голям брой стоки и услуги значително по-атрактивни.

 

Магазините с които работим

Cashbackoo работи с много световноизвестни магазини. Броят на магазините в системата ни е над 2500, но нашата цел е да увеличаваме избора, предлаган на нашите потребители, затова сме отворени за партньорства с нови магазини. Ако желаете и вашия магазин да присъства на страниците на cashbackoo, моля изпратете вашата заявка на E-mail: support@cashbackoo.com.

 

Нашият екип

В Cashbackoo работят млади и енергични хора, които вярват в своите способности и в това, че могат да променят изцяло нагласата на интернет потребителите към онлайн пазаруването.

Част от нас работят в България, а друга част в Германия, но всички ние се стремим да направим онлайн пазаруването Ви по-лесно и по-приятно. Всеки ден добавяме нови и интересни магазини, от които Вие да пазарувате както в България, така и в чужбина.

Екипът ни до момента е реализирал успешно интернет проекти в над 4 европейски държави и нашите врати са винаги отворени за всички мотивирани хора с познания в сферата на онлайн пазаруването.

 

CASHBACKOO благодарение

Искаме да споделим с вас нашите отличия и да ви благодарим, защото заслугата да се движим напред и да се развиваме, е и ваша!

Партньорска Pеклама
Aliexpress INT
CASHBACKOO.COM Кешбек сайтът на България - връщане на пари при покупки!

Регистрирайте се още сега напълно безплатно и веднага започнете да получавате кешбек. Пазаруването онлайн никога не е било по-разумно. Приятно пестене!
BURGAS CITY INSIDER