Социална Aнгажираност

Социална Aнгажираност

За успеха на една фирма в дългосрочен план са отговорни хората. По тази причина разглеждаме като подразбиращо се, поемането на социална отговорност.

КЕШВЕКОО, както и служителите във фирмата, сме социално ангажирани по множество различни начини.

Проектите, в които участваме, биват избирани според връзката, която имат с визията и дейността на фирмата и се оценяват според техните икономически, екологични, социални и културни аспекти. Важен крайъгълен камък в социалната ни активност е партньорството ни с Министерството на образованието.

Това е провокирано от факта, че разглеждаме инвестициите в образованието на младите хора като инвестиции в бъдещето на нашето общество.

Предложения за съвместни проекти в областта на корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие и спонсорства Всички молби трябва да бъдат адресирани до отдел "Комуникации" на компанията в писмена форма.

Предложенията преминават стандартна процедура за оценка, като кандидатите се уведомяват своевременно за крайното решение на Cashbackoo България.

Партньорска Pеклама
Aliexpress INT
CASHBACKOO.COM Кешбек сайтът на България - връщане на пари при покупки!

Регистрирайте се още сега напълно безплатно и веднага започнете да получавате кешбек. Пазаруването онлайн никога не е било по-разумно. Приятно пестене!
BURGAS CITY INSIDER