Често задавани въпроси

Ad1Какво е Кеш Бек?

Как се изчислява Кеш Бек сумата от дадена поръчка?

Защо веднага не виждам Кеш Бека, когато направя поръчка от даден магазин?

Трябва ли да посещавам всеки път cashbackoo, за да получавам Кеш Бек?

Купувам ли директно от cashbackoo?

Колко време отнема, за да мога да изтегля своя Кеш Бек?

Защитена ли е моята информация, както и информацията за покупките, които аз правя?

Какви са вариантите за получаване на моя Кеш Бек?

Защо моят Кеш Бек не е потвърден все още?

Къде е уловката?

 

Какво е Кеш Бек?

След като даден потребител кликне на линк към магазин и направи поръчка, ние получаваме комисионна от съответния магазин за реализираната продажба. За разлика от други портали в интернет, ние споделяме голяма част от тази комисионна с нашите потребители и тези споделени пари се наричат Кеш Бек (от английски Cash Back).

 

Как се изчислява Кеш Бек сумата от дадена поръчка?

Срещу всеки магазин в нашата система има обозначен Кеш Бек. Той може да е под формата на процент, както и под формата на твърда сума. Ако е под формата на процент, то вашият Кеш Бек се изчислява като се сметне процента от стойността на поръчката, която сте направили. Пример: Ако направите поръчка от 100 лв в магазин с Кеш Бек 5%, вашият Кеш Бек ще бъде 5 лв. Моля имайте предвид, че в Кеш бека не се включва ДДС сумата от поръчката.

 

Защо веднага не виждам Кеш Бека, когато направя поръчка от даден магазин?

Въпреки, че вашият Кеш Бек не се появява веднага, не се притеснявайте; вие печелите Кеш Бек. Обикновенно отнема до 2 седмици за да се появи вашият Кеш Бек във вашата виртуална сметка. Всичко това зависи от това колко бързо магазините ни уведомят за вашата поръчка, като при някои магазини периодът може да е по-дълъг. Веднага след като магазинът ни уведоми, ние ще ви изпратим email с потвърждение, че поръчката е потвърдена.

 

Трябва ли да посещавам всеки път Cashbackoo, за да получавам Кеш Бек?

Да. Посещаването на нашия сайт е задължително ако искате да получите Кеш Бек. Това се дължи на факта, че нашата система трябва да засече потребителите и техните покупки, за да може изплатим на нашите потребители спечеления от тях Кеш Бек.

 

Купувам ли директно от Cashbackoo?

Не. Cashbackoo единствено ви осигурява намаления под формата на Кеш Бек. Ние не продаваме продукти и услуги. Ако имате въпроси относно продуктите, които сте закупили, обърнете се към съответния магазин, от който сте направили вашата поръчка.

 

Колко време отнема, за да мога да изтегля своя Кеш Бек?

Обикновенно вашият спечелен Кеш Бек ще бъде отразен в сметката ви до 2 седмици след вашата покупка. За да изтеглите своята печалба обаче е нужно да изчакате период, който е определен от самият магазин, в който сте направили поръчката. Това е необходимо, тъй като повечето магазини изискват този период, за да могат да докладват за отменени поръчки или върнати такива.

 

Защитена ли е моята информация, както и информацията за покупките, които аз правя?

Да. Вашата информация е защитена. В Cashbackoo изключително ценим защитата на нашите потребители и тяхната конфиденциалност.

 

Какви са вариантите за получаване на моя Кеш Бек?

Cashbackoo предлага на своите потребители 3 варианта за изплащане на техния Кеш Бек: банков превод, плащане по paypal и плащане по skrill/moneybookers. Изборът на вариант зависи изцяло от вас.

 

Защо моят Кеш Бек не е потвърден все още?

Статусът на Кеш Бека зависи от конкретния магазин. Той потвърждава поръчката веднага щом има информация, че продуктът или услугата е заплатена. Често се случва да бъде изчакан и тестовия период на продукта (това е периодът през който дадения продукт може да бъде върнат), както и да има други причини.

 

Къде е уловката?

Няма уловка. Ние никога няма да искаме пари от вас за каквото и да е. Cashbackoo е напълно безплатен и винаги ще бъде. И всеки един от вас може да се регистрира за по-малко от 30 секунди.

Партньорска Pеклама
Aliexpress INT
CASHBACKOO.COM Кешбек сайтът на България - връщане на пари при покупки!

Регистрирайте се още сега напълно безплатно и веднага започнете да получавате кешбек. Пазаруването онлайн никога не е било по-разумно. Приятно пестене!
BURGAS CITY INSIDER